Nejnovější recenze ze sekce Potápěčské masky
- Dobře drží na obličeji.
- Výměna vzduchu dvěma cestami.
- Nerosí se
- Příjemně se v ní dýchá
- Vzduchový nádstavec by mohl být trochu delší
- Při vydechování, kdy je dýchací nádstavec ve vodě, se dostává malé množstvi vody do masky (při vytváření bublin)
- Cena. V zahraničních e-shopech nižší, nižší dokonce i vněkterých dovolenkových destinacích. Ale to je tak u nás bohužel téměř se vším.
Výměna vzduchu při dýchání probíhá dvěma oddělenými kanály, tak že se nemíchá vdechovaný a vydechovaný vzduch jako u klasického šnorchlu, kde vždy nadechnete určité množství vydechnutého vzduchu. To je nebezpečné zvláště při povrchním dýchání nebo při malém obsahu plic (děti). O tom se ale nikde příliž nepíše, pouze o tom, že se nesmí šnorchl prodlužovat (dýcháte pak stále stejný vzduch, ve kterém ubývá kyslík).
Masku doporučuji, zvláště pak pro děti.
- Lepší jak brýle
- Příjemný materiál, přizpůsobí se i poblematickým partiím na obličeji, kde jiné tvrdší masky protékají.
- Spony pro utahování se mohou snadno nechtěně uvolnit hlavně při použití se šnorchlem a chvilku trvá než si na ně zvyknete, při manipulaci v rukavicích zase není uplně snadné povolit si masku.
- Poměrně vysoká cena
Používám jako záložní a půjčovací masku, snadno se složí do kapsy a dobře se přizpůsobuje mnoha obličejům( i dětským ), Manipulace s páskem ale není ideální a mnoha lidem může působit komplikace. Mám čirou variantu.
Za dobu, co se rekreačně potápím mám doma spoustu brýlí. Jak nejlacinější ze supermarketu, tak drahé ze specializované prodejny. Že mi do všech trochu teče...dobře, nemám obličej jako Jacques Cousteau ale to bych přežil. Ale koupit si brýle za 4000, které se okamžitě zamlží, jak se s nimi ponoříte ....to jsem nezažil ani u těch největších "šuntu z hypermarketu". Zkoušel jsem všechno, od specializovaného gelu, který jsem si koupil k těmto brýlím ....a který fungoval bezvadně na všechny ostatní ...jen na tyhle NE,.. po klasiku ....nasliníte sklo a vypláchnete .... u brýlí za 4000Kč nemáte šanci s ničím. Tak jsem se v Chorvatsku 14 dní potápěl s brýlemi ze supermarketu, které sice nemají všechny vymoženosti tohoto výjmečného kousku ..... ale nezamlžují se. Budu reklamovat i kdybych s tím měl jít na ČOI .... TOTÁLNĚ NEPOUŽITELNÉ.
OK
- měkký a přilnavý silikon
- Dobrá maska , lepší než brýle
- nevím
Reakce obchodu Scubashop.cz
Velice nás těší Vaše spokojenst s touto maskou. Hezký zbytek léta.
- Vyhovují
Pro začátečníky amatéry pro koukání pod hladinu vyhovující za slušnou cenu
- CENA, VÝROBEK, VÝBORNÝ
CENA, KVELITA
sedí a neteče do nich
funguje
- kvalitní materiál, dobře těsní
- Těsní, nemlží se
- není potřeba šnorchl
- možnost volit mezi dýcháním ústy nebo nosem
- nevhodné do větších hloubek
- vysoký komfort za přijatelnou cenu
dobrá viditelnost, dobře se nasazují
- Podle mne krátký šnorchr
- jo
- velmi dobrý materiál
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »