Nejnovější recenze ze sekce Potápěčské masky
- moc netěsní ale pro menší děti ok
- Absolutně hnusný plastový hnus.
- malý objem, perfektně sedí
- sedí
- drží
- dobře vypadá
- maska dobře sedí, lehká a minimum vnitřního prostoru
- Plexi
Mám plnovous, maska perfektně těsní.
původní masku LOOK jsem používal 14 let bez jediného problému a bez větších známek opotřebení. Kdyby mi nebyla odcizena, určitě by mi sloužila ještě další řadu let. Proto jsem se rozhodl opět koupit masku LOOK. Maska je velmi dobře zpracovaná a perfektně mi sedí.
- maximální spokojenost, záruka kvality
- krásné brýle za dobrou cenu
krásné brýle za dobrou cenu
- krásné brýle za dobrou cenu
krásné brýle za dobrou cenu
- je to spíše pro děti, šnorchl je ze dvou kusů, které u sebe sotva držely. Děsné poutko na brýle.
- brýle dobré tak akorát do vany pro děti
Produkt jsem vrátil a vyměnil za dražší modely, zvlášť brýle a zvlášť šnorchl. Teprve mi přijdou.
- vyborny tvar
- dostecny prostor pro nos
- dobry vyhled
- nizky objem masky
- slabsi serizovaci prezky
Zakoupil jsem transparentni verzi, od cerne se lisi pouze barvou a mirou prostupnosti okolniho svetla.
Tvar bryli je vyborny, krasne sedi a bez problemu se prizpusobi i mirne atypickym oblicejum (vlastni zkusenost :). Velmi ocenuji dostatecny prostor pro nos zaroven s nizkym objemem masky, coz je kombinace, ktera se nehleda uplne snadno (a je idealni pro pouze prilezitostne a nezkusene uzivatele, kteri nemaji zmaknoutou techniku - opet vlastni zkusenost :))).
Material je prijemny, vyhled z masky rovnez vyborny, sklo kvalitni a nezkreslujici. Dostatecne pevny se jevi i ramecek, ktery je velmi dobre upevneny ke zbytku bryli - vypada, ze vydrzi hodne a tvrzeni vyrobce, ze bryle jsou urceny krome snorchlovani i pro freediving a pristrojove potapeni, nezni neduveryhodne.
Jedinou (drobnou) vyhradu mam k serizovacim prezkam - maji byt mikrometricke, ... nejsou. Jsou to bezne prezky, ktere maji vykyvny zobacek, aretujici zuby na pasku po cca 3 mm krocich. Druha vyhrada se tyka provedeni prechodu mezi paskem a maskou, ktery ma byt dle vyrobce vykyvne ve vsech smerech - a i z obrazku jsem cekal nejaky kulovy prechodovy kloub mezi brylemi a paskem; nic takoveho zde ale neni a vykyvnost je pouze standardni - horizontalni na osickach. Neni to problem, pouze upozornuji na zavadejici informaci vyrobce. Treti vyhrada se tyka bytelnosti prezek - pouzity plast mi prijde slaby (pokud by se vam prezky rozbily, tak objednaci cislo nahradniho dilu je DZ210020).
Nicmene, pozitiva vyrazne prevazuji a vzhledem k tomu, ze pri trose hledani lze tuto masku nalezt v regulerni ceske distribuci za mene nez tretinovou castku ceny oficialni (ta cini neco pres tisicovku), lze ji jednoznacne doporucit, za cenu kolem tri stovek je to maska fantasticky dobra (a k teto cene se take vztahuje kontext hodnoceni - oficialni ceska prodejni cena je znacne premrstena).
A na zaver jeste upozorneni k velikostem - dle vyrobce ma byt pouze jedna - adult. Nicmene na mem kusu je oznacena velikost "L", tak nevim, zrejme nejakym jinym pismenem znaci juniorskou verzi. A provedeni ma byt unisexove, ale o tom mam silne pochybnosti - bryle jsou pomerne siroke a neumim si predstavit, ze by na mensim zenskem obliceji dokazaly dobre tesnit.
super
- Nízká cena
Vyzkoušeno v Egyptě, bez připomínek
- hezke zbozi
kluci právě využívají na prázdninách-spokojenost
Vyzkouším 18.3. 2018 na Bali
- Nízká cena
- Náhubek se během šnorchlování odpojuje od trubice, musím zboží vrátit
- Zorné pole
- Plastová skla
- U tohohle vyrobku nevýhoda neexistuje
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]